Funkcionisanje Nervnog Sistema – Branka Ilić 10.03.2020.

Znala sam da ako budem ovih dana  u grupi za kazivanje o funkcionisanju nervnog sistema rezultat biti los. Ovaj vikend je bio jako stresan za mene. Radilo se o nekoj nekretnini za koju je trebalo da potpisem a vec sam jednom odlagala. Samo sam molila Svetu Trojicu da bude za dobrobit mene i svih ucesnika. Kod ponovnog pregleda ugovora osvestila sam neke malo skrivene nepovoljnosti za mene i tada je moj organizam reagovo velikim skokom pritiska, takvom glavoboljom. Pokusavala sam da koristim aktivacije kojih sam se setila i ceo dan sam prelezala kao u bunilu. Sutradan sam konacno odustala od cele price uz jedan vrlo neprijatan razgovor. Tada sam se vec smirila a nisam nista koristila od lekova za smirenje. I sinulo mi je da je sve to bilo ono sto sam molila, tj. da bude najbolje za sve ucesnike. Samo ja to nisam na vreme shvatila.

Ovo je verovatno samo ublazena verzija onog sto je moglo da se dogodi. Hvala Svetoj Trojici i svim  Duhovnim energijama na pomoci. A ja sad imam alate da sto pre podignem nivo funkcionisanja mog nervnog sistema. Kao sto si rekao, ima nesto u pozadini  Uvek sam imala izuzetnu averziju prema bilo kakvim poslovima sa nekretninama i shvatila sam da je to verovatno neki veci karmicki dug i da treba da ga ocistim.

Puno pozdrava

Branka Ilić 10.03.2020.

4 komentara

  1. Hvala Hvala Hvala 💖💖💖

  2. Hvala na podeljenom iskustvu.

  3. Hvala Branka.FNS kao sto je rekao i Ljubisa i Robert,je uglavnom trenutno stanje.Uz divne alate sve se moze uraditi.U ime Sv Trojice Oca Sina i Svetoga Duha,molim Stvaraca da podigne i stabilizuje moje NS

  4. Tanja Knežević

    Hvala 💖💖💖

Ostavite odgovor