Funkcionisanje Nervnog Sistema – Lidija Arnaudova 10.03.2020.

Koktel Iskustvo NFNS i Svesnog disanja Merlina i Atlantidzana.

Kazivanje EO za moje NFNS je bilo da imam granicu dobrog funkcionisanja nervnog sistema 98,70, jer sam tek nedavno pocela da osvescujem blokade koje su me kocile na duhovnoj stazi. Pre xx vreme imala sam odlicno funkcionisanje nerv. sistema, ali nekada stresovi moze i sama osoba da izazove. Neka briga oko nerazumevanja, neshto shto nisam razumela ili prihvatila!!!
Ovo je za mene bilo kao “atomska bomba na Hiroshimu”. “Molim Te Boze nahrani me unutrashnjim mirom do kraja zivota”.

Mada nikad nisam razmishljala koji je nivo funkionisanje NS, radila sam dosta aktivacije i meditacije -periodicno..Uvek sam osecala kad sam energetski jaka, bistrina spoznaja, brzina informacija od Svetleceg tela i DE. a neki put kao da se vrtim u krug i nishta neznam i nishta mi ne dolazi. Sada sam svesna da je to NFNS. Ovaj period mi je bio takav, bez razlike shto sam radila i aktivirala.”Molim DE da mi pomognu da shvatim i prihvatim, sve ono shto pomaze moj duhovni razvoj”Kad sam osvestila da sam sama sebi svoj najveci neprijatelj, onda mi je postalo jasno, gde je uzrok nekih mojih blokada. I ‘zasukala rukave’, aktivirala, molila DE. “Molim DE da mi pomognu da shvatim i otklonim sve ono shto blokira moj duhovni razvoj”.

Ali “ne lezi vraze” Duhovne energije kazu, aj sad da vidimo tvoj nervni sistem!!! A kako? To kod mene ide preko mog supruga i moje majke. Oni su ti koji “tantre” moje zivce. I hvala im. “Hvala Ti Boze shto delujesh kroz mene ,i mojoj porodici. Hvala Ti Boze , Volim Te Boze.
Radeci Svesno disanje Merlinovo i Atlatidzansko, danas odradila x3 puta, osvestila sam situacije i uzrok blokade koji deluju na NFNS. Dishem, brojim i kazem: Merline pomozi. Cujem. “Razumecesh kad je vreme za to. Samo prihvati !”

Kad sam pocela sve ovo da pishem, radost i olakshanje je ispunilo celo moje bice. Ljubav u meni i oko mene, vibrira. Hvala Ti Boze shto si me uputio u LDR, da sledim Sveta Znanja, da se trudim da budem bolja, humanija i tolerantnija osoba i covek. Da se trudim da delujem uvek u skladu sa voljom Stvaraoca. Da se trudim da budem najbolja verzija same sebe. Hvala Stvaraocu, DE, EO, Robertu koji je za mene cista bezuslovna ljubav. Hvala divnim dushama na ovom putu. Hvala mom Svetlecem telu i mojoj Dushi.

Lidija Arnaudova 13.03.2020.

7 komentara

 1. Hvala Lidija, srecna sam uvijek kada procitam da je neko nesta osvijestio. Dobijem osjecaj povezanosti…..Hvala,hvala,hvala…..💖

 2. ljubinkajanosevic

  Hvala Lidija. Divno napisano. Hvala……

 3. Hvala Lidija. Jako dobro razumijem…😊❤

 4. SvetlanaM2020

  Здраво, хвала, хвала, хвала, поздрав

 5. Hvala divna moja Lidija Hvala Hvala Hvala 💖💖💖

 6. Biserka Čović

  Molim te Bože nahrani me unutrašnjim mirom
  Do kraja života.
  Mir mir mir kreće iz mene.

 7. Hvala Lidija…hvala na divnom osvescivanju blokade,tada se ona i moze otkloniti…Hvala DE za svu pomoc koju nam pruzaju i kad uocimo odmah i kada nam postave zagonetku…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor