Moj put do Lepote Duhovnog Razvoja 13.09.2019.

MOJ PUT DO LDR – malo smešna priča… u to vreme je moj mozak bio baš smešan, mislim da je i dalje u naletima šta ću 😁💜
Želim da moje i misli svih ljudi na planeti budu u skladu sa voljom Stvaraoca

Tako …. ja sam se bavila dosta dugo raznim nekim tehnikama, psihološkim pristupima, meditacijom sve što sam mislila da mi može pomoći. Na tom putu sretala sam razne “učitelje” i savetodavce i popriliično sam se razočarala /ovde se malo pravdam za ono što ću da napišem🙃😉). I konačno ja nadjem učitelja po meri Margaritu.

Krene meni sve to lepo, konačno poboljšava se zdravlje, okolnosti i spiči mene čišćenje. Na to jedna divna duša Radmila pošalje meni video i kaže “Radi ovo, Megi mi poslala, nema šta ne otklanja”. Pustim ti ja i Margarita i neki tip koji priča o energijama. Moj mozak tad: “Jao bože, opet neki novopečeni učitelj, pa kuda ide ovaj svet ma ne želim ni da slušam dalje”. Naravno, Margarita je počela meditaciju i sve je bilo lakše. Bila je to meditacija za planetu sa Robert Vojnić Purčar (molim te izvini ali šta ću, tako je bilo😁🙃🥶)
Svaki sledeći put ja sam premotavala do momenta kad počinje meditacija ne slušajući Roberta, a da ne kažem da mi nije palo na pamet da kliknem na YT kanal da čujem šta sve ima tu.

Vremenom u meditaciji meni dodje fraza “Sveta znanja kosmosa”, moram da napomenem da nemam kontakt, pomekad me tako opali munja kad nešto ne smem da propustim. Ja sam to neko vreme ignorisala ali onda u meditaciji dodje meni neki dekica i pokaže mi google search da ukucam sveta znanja kosmosa.

Uradim ja tako i izadje mi video sa slikom tog dekice (Ljubiše). Kliknem ja to kad ono… poznat mi glas nešto ali nema veze, ovi gore rekli klikni, ostalo mi je da se zavalim i uživam. Ja sam od tog videa bila van sebe, zaljubljena do ušiju u sve što sam osetila, naravno skapirala sam da sam popljuvala čoveka koji je to sve omogućio, pa sam slala zahvalnost da “ispeglam” svoje misli. Ne kažem da razumem ove koji hejtuju ali ja sam bila jedna od njih, dok me na foru DE nisu dovele do Roberta. Sva iskustva i učenja pre toga su kreirala moju svest i mislim da takvima i najviše sve ovo i treba, samo se muče da shvate to.

U nastavku je mail
prvi koji sam ja, neverni Toma i hejter, uputila LDR bez mozga, samo je srce bilo uključeno 😍:
Mila Lazarevic
уто, 30. мај 2017. 15:21
коме svetaznanjakosmosa

Poštovani dobri ljudi
Ne znam kako da opišem kako se osećam…. možete i sami da pretpostavite ako vam kažem da vam pišem odmah nakon videa energetska detoksikacija https://www.youtube.com/watch?v=f_cTg7KUngo
Htela sam da vas pitam da li je efekat isti ako uradim download sa YT na telefon ili mora direktno 21 dan sa vašeg kanala da se sluša?
Hvala vam na ovom divnom poklonu u vidu ovog čišćenja

S ljubavlju

Mila D. 13.09.2019.

Ostavite odgovor