Novac 17.09.2019.

Želim da sve moje i misli svih ljudi na planeti budu u skladu sa voljom Stvaraoca

Napominjem ovo je moje iskustvo, ali možda nekog podstakne da promeni ugao gledanja. 😇

Tako… kako sam počela da se bavim energetskim radom na sebi, sva spoljna ludila, svakodnevne filmske negativne okolnosti i prepreke su prestale, zdravlje se stabilizovalo i poboljšalo…. i šta čovek (ja) drugo da poželi nego “uh… sad kad bih imala malo više novca, pa ovo bih, pa ono bih🤩” krenu tu maštanja, a u stvarnosti ništa.

Lepo odem ja i iniciram se u energiju novca, koja se sastojala iz 2 energije i predavanja. Priča lepo učiteljica o Zemaljskom aspektu, duhovnom, ličnom…. iniciramo se mi i … tu sad nastaje drama za moj um. Radim ja… javi se meni moje svetleće telo(Božansko Ja) kako radi tretman za planetu Zemlju🌎. Meni bude to zanimljivo… budem ja u tome 2 – 3 meditacije medjutim, hoću ja taj novac da vizualizujem i da već nešto počne i u životu da se dešava. Krenem ja da zamišljam novac (kod mene oko mene … ma svuda), kad ono moje Svetleće telo ode na planetu… ma kažem “ne… ne razumeš, poslećemo to, sad hoću ovo”. Krenem ovo što “ego ja” hoću i tad me probode takva migrena (znate ono bol kroz oko pravo u mozak…ko je imao migrenu zna o čemu pričam) da umalo nisam pala sa stolice. Saberem se ja i obratim se mom Svetlećem telu “evo evo dušo, idemo to što ti hoćeš (ciju ciju, trep trep)😂.

—Da napomenem, ja sam molila za nedvosmislene znake kad grešim ili skrenem za tvrdoglavu sebe, tako da sam dobila da meni telo uvek ukaže da nisam na pravom putu.—-

Tada je sve i bilo ok, ukratko posle toga sam ukačila i zajedničke meditacije za planetu i SVE MI JE BILO JASNO .Samo ću reći da se novac baš raduje da mi dodje i to sve od kako sam počela zajedničke meditacija za planetu.

A ta situacija se još i poboljšala posle knjige Dekoder za vrata Raja, i možda davim ali samo još ovo da podelim. Ima tamo aktivacija koja je u kontekstu da Stvaraocu prepuštam sve svoje planove za novac, ta aktivacija me naučila o mom ličnom svetu i odnosu prema novcu i poverenju… taj stah koji se javio da li će Stvaraoc da zna koliko je nama novac važan za račune, za hranu … ma za sve, je i meni samoj bio fascinantan. Verujem u Njega svim svojim bićem, najveći sam njegov fan (nemojmo da se takmičimo🙃) ali eto, ko zna koji deo mog univerzuma je tako vibrirao. To je ono znam da ništa više ne znam

Ako želite novac, radite na sebi energetski i neka vam cilj bude LJUBAV, ne papir i trčaće vam u zagrljaj. Ako nemate novca ni za jedan paket na LDR ili za Dekoder za vrata Raja, radite za Zemljicu, ona će vas spojiti sa energijom novca.

Ljubac🌎💜🌎💜 i neka se novac seje sve do kraja atmosfere uz rad na planeti Zemlji

Mila D. 17.09.2019.

3 komentara

  1. Hvala za predivne savjete i iskustvo…❤🧡❤…

  2. hvala hvala hvala hvala hvala hvala

  3. Ovo je istina, trči trči 😀 💖💖💖💖 hvala

Ostavite odgovor