Smisao postojanja 17.09.2019.

17.09.2019. 11:50

“Ono što se tiče celog ljudskog roda na planeti Zemlji je sledeće: svaki čovek mora da nauči da je duhovnost osnova svakog ljudskog bića, da bez duhovnosti nema napretka na planeti Zemlji, da se od sveta kosmosa i Duhovnih energija može dobiti apsolutno sve, ali je potrebno naučiti zamoliti za tu pomoć. To je sledeći korak u evoluciji ljudskog roda.

Osnova duhovnosti je naučiti zamoliti za pomoć Duhovne energije kosmosa u bilo kojoj situaciji, u bilo kom momentu života, bilo za šta. Sve će se realizovati u skladu sa duhovnim razvojem osobe koja tu pomoć traži. Što je neko na višljem nivou duhovnog razvoja, to će mu se javljati inteligentnije energije kosmosa, a nakon njih centri, svesti i na kraju se može uspostaviti trajan kontakt sa vanzemaljskim civilizacijama, a opet u cilju saradnje za unapređenje kvaliteta života na Zemlji.

Sve visokorazvijene civilizacije čekaju da se ljudska rasa na planeti Zemlji konačno prene i krene putem duhovnog razvoja, kako bi joj mogle priteći u pomoć i dati im sve potrebne smernice i uputstva. Zato su pojedinci od izuzetnog značaja za kosmos i ljudsku rasu uopšte, jer su oni ta svetla tačka u koju nadu polažu sve energije, centri, svesti, pa čak i sam Stvaraoc, kako bi ljudska rasa konačno isplivala iz duhovnog mraka i slepila.

Sve što treba da znate jeste, da je svako oko upereno u vas nekolicinu. Imate svu moju pomoć i podršku na tom putu. Opstanak ljudske rase na planeti Zemlji zavisi od nekolicine visokorazvijenih osoba, među kojima ste i vi. Radite svakodnevno, radite istrajno i rezultati neće izostati.”

Ljubiša

Čila Mesaroš 17.09.2019.

6 komentara

  1. Hvala hvala hvala Cila,hvala hvala hvala Ljubisa,hvala hvala hvala svim energijama kosmosa i visokorazvijenim svestima i centrima…hvala hvala hvala
    Sa velikom radoscu iscekujem svaku Cilinu objavu,i verujem bez ocekivanja,da cu i ja jednog dana biti SVESNA tog kontakta u svakom momentu…hvala Robertu koji nas vodi,gura,pridrzava i podrzava,hvala LDR sto je usetala neprimetno u moj zivot…hvala hvala hvala hvala hvala hvala….

  2. hvala hvala hvala hvala hvala hvala hvala do kraja trenutne velicine kosmosa i nazad…hvala hvala hvala

  3. Molim Stvaraoca, Duhovne energije, da nam pomognu da se što više ljudi na planeti probudi, osvesti, prosvetli, kako bi planeta bila bolje mesto za život…Molim Stvaraoca, Duhovne energije, da se zagađenje smanji na najmanju moguću meru…Ako nam Ljubiša , koliko sam shvatila poručuje, traži i dobićeš,ovo je moj skroman dopinos, bez očekivanja…Hvala 🌎❤🌞

Ostavite odgovor