Odgovor na pitanje 15.09.2019.

Želim da vam prenesem moje današnje shvatanje jednog pitanja, koje sam postavila u Madjarskoj DE.

Svi koji su gledali snimak Mit i Istina (mogu ga gledati sve osobe sa Free paketom) shvatice o cemu se radi. Svi koji smo bili na tom putovanju imali smo mogucnost postaviti pitanje DE, koje ce moci da se odgovori jednostavno, samo sa “DA” ili “NE”.

Dok je Robert objasnio kako postaviti pitanje, ja sam moje pitanje već napisala na cedulju a da nisam sacekala celo objašnjenje. I moje pitanje se razlikovalo od svih i glasilo je: Koja je moja misija u životu?

Šta mislite, kakav sam odgovor dobila?

Naravno u zagonetkama, koje ja treba da sklopim. Neke zagonetke sam resila isto vece, ali to nije sve ima toga još.
Danas na šetnju ponela sam knjigu Poruke iz Kosmosa 2018, citala i kod jedne poruke sam stala i shvatila: Ova poruka je moj odgovor na pitanje DE, a ona glasi:

Svetleće telo sa Kajlaša od 09.10.2018

“Nisi došao na planetu da spašavaš druge, niti da Te vole ili maze. Nisi se inkarnirao da se uklapaš u šablone i iluzije ljudi, da širiš ljudska neznanja i neistine. Doveli smo Te zarad dela koja sve neistine treba da sruše, da puteve istine izgradiš i opet stvoriš dela da čovečanstvo iz lavirinta iluzije izadje.

TO JE PRAVA MISIJA SVIH ŽIVIH BIĆA SA SVETLEĆIM TELOM..

Ovo kad sam procitala kao da sam dobila šamar, osvestila sam moj odgovor posle dva i po meseca.
Ali tek sada shvatam, da sam pogrešno postavila pitanje DE, jer sam želela da cujem odgovor NE šta je moja Misija u životu…NEGO kako bi ja mogla pomoći..na koji nacin…

Hvala Duhovnim Energijama, što dobijamo sve što tražimo, a naše je DA to tražimo na nacin, na koji možemo shvatiti – osvestiti i primeniti u našem životu.

Hvala ti Bože za sve što imam za sve što sam imala i za sve što ću imati.

Želim da moje i misli svih ljudi na planeti budu u skladu sa voljom Stvaraoca…

Katarina Galamboš 15.09.2019.

2 komentara

  1. Hvala Katarina !❤️❤️❤️

  2. De najbolje znaju kako da nam dostave odgovor…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor