Pandorina kutija 06.02.2020.

Od kako su počeli prvi taktovi razgovora sa Svjetlećim tijelima za mene kao da se otvorila Pandorina kutija koja otkriva najdublje tajne koje moja svijest ne može pojmiti. Dok traju radionice to je neka druga dimenzija, vrijeme i prostor, dok ponovo preslušavam i prepisujem aktivacije to je ponovo neka druga dimenzija, vrijeme i prostor.

Prvih dva dana osjećala sam fizičke reakcije za vrijeme radionica, jučer nakon šta smo zamolili sva Svjetleća tijela da nas iscjele počela je pjesma koju sam i kao malena voljela slušati ” kad se male ruke slože, sve se može, sve se može…” vibracija pjesme je bila nestvarno iscjeljujuća, a zatim sam vidjela prvo zatvoreni kovčeg od blaga koji se u drugom trenutku pokazao otvoren i pun zlatnika, a u sljedećem iz tog kovčeg je izlazila sunčeva zlatna svjetlost jer taj kovčeg nije imao nikakvo dno iznutra. Hvala je malo za izreći ❤️🙏❤️.

Nakon što sam ponovo preslušavala kazivanja, u iskustvu Filipovog pretka snažnu reakciju sam doživljavala na doušnike i njihovo djelovanje..ljubomora, zavist.. . Ufffff… Otvorile se kapije mojih predaka doušnika i kapije predaka koji su bili eliminirani od strane doušnika, strahovi …. riječi jednostavno nedostaju za opisati ..U moje ime i u ime mojih predaka molim da nam oproste svi koji su bili povrijeđeni na bilo koji način.

U moje ime i u ime mojih predaka opraštam svima koji su nas povrijedili na bilo koji način.

Ja moju zahvalnost već odavno riječima ne mogu opisati što je u moj život ušao Robert i Sveta znanja i kanal Ljepota Duhovnog razvoja, svi alati iz Svijeta Kosmosa, blagoslovljena sam da sam dobila priliku da u ovom životu uz pomoć Duhovnih energija proživim ostatak života… Hvala ti Bože na svim darovima🙏❤️ Hvala ti Robert za sve što radiš, na svemu što prenosiš 🙏❤️🙏❤️

Slobodanka Kušić 06.02.2020.

7 komentara

  1. Hvala Hvala Hvala ❤️❤️❤️

  2. Hvala hvala hvala…Hvala Slobodanka…hvala hvala hvala…Neminovnost je da se Pandorina kutija morala otvoriti…hvala hvala hvala…sada imamo svi priliku da ujedinjeni svako na svoj nacin ocistimo bar nesto i da Sunce grane i osvetli i utrobu nase planete za dobrobit svih zivih bica na njoj i ispunjenja svete misje ljudske rase u skladu sa voljom Stvaraoca…hvala hvala hvala

  3. Tanja Knežević

    Hvala 💖💖💖
    Istu zahvalnost i ja osecam prema LDR,Robertu i svetu kosmosa…💖

  4. Hvala, hvala, hvala za podeljeno iskustvo 😍

Ostavite odgovor