Prethodni život po Svetlećem Telu – Vela Berat 06.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Vele Berat:

Jedan od šamana koji je cirkulisao na teritoriji Perua je bio predak Vele Berat. Nasledio je sve sposobnosti i rituale od svojih roditelja, i kao mali već imao izuzetne uspehe u lečenju od raznoraznih bolesti. Kako je rastao, tako su mu se povećavala iskustva i paranormalne sposobnosti da bi u jednom momentu iscelio i nepokretnog čoveka koji nije mogao hodati. To je uradio bez konsultacija sa spiritualnim bićima vatre sa kojima je komunicirao i preuzeo karmički dug same osobe kojoj je pomogao, da bi nedugo posle toga i sam ostao paralizovan. Pokretni su mu bili samo očni kapci koje njegovi sunarodnici nisu razumeli. … Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Vele Berat:

Željela bih ovim riječima iskazati beskrajnu zahvalnost Robertu, Svijetu kosmosa i Svijetlećim Tijelima svih učesnika na jedinstvenoj prilici koja nam je data da otpustimo karmičke terete iz prošlosti, koja utiče na našu sadašnjost, mijenjajući našu budućnost na dobrobit svih živih bića.

Odabir najrelevantnijeg pretka po Svijetlećem Tijelu kojeg vrši Energetski Oblak u sadejstvu sa našim ST od neprocjenjivog je značaja. Ne toliko zbog saznanja koga je ono pratilo koliko zbog dobijenih molbi da istim utičemo na kvalitetu i ispunjenost ovog nam života.
Moj predak po Svijetlećem Tijelu pratio je jednog šamana, iscjelitelja sa velikim paranormalnim moćima, na prostoru Perua koji je zbog pomoći, koja nije trebala da se desi, i bez konzultiranja sa Spiritualnim bićima završila preuzimanjem karmičkog duga te osobe u vidu paralize, pomjerajući samo očne kapke.

Dali je slučajnost da sam baš na indijanskom svetom, iscjeljujućem Plesu Zemlji , ‘dobila’ znak spirale koja je obilježje države Peru..!?
Poriv da posjetim Peru, i tamošnja Mjesta Moći ubrzo se obestinio. Osjećala sam da mi je većina mjesta poznata.
Dali je slučajnost da sam kao dijete imala nekontrolirane pokrete očiju, tj. očnih kapaka kao i snove u kojima, uz najveću volju i želju za kretanjem, nisam mogla da se pomjerim..!?

Po struci sam zdravstveni radnik i shodno tome pružam terapije i pomoć drugima i evo, hvala Bogu pa sam dobila informacije i molbe na koji način se postaviti i ophoditi u pomoći onima kojima je pomoć potrebna.Pomoći drugima, a ne naškoditi sebi.
Ovo je samo mali dio onoga na vidljivim nivou.

Naravno da ništa ne ide preko noći, ali promjene koje su prisutne, kako kod mene tako i kod drugih učesnika, kao i proces spoznavanja sebe predstavlja meni dovoljan dokaz pomoći Svijeta kosmosa koja ima neslućenu snagu u sebi.
Hvala svima koji rade za dobrobit planete i svih živih bića na njoj.
Hvala,hvala,hvala..❤️

Želim da su moje i misli svih ljudi na planeti u skladu sa voljom Stvaraoca.

Vela Berat 06.02.2020.

7 komentara

  1. Hvala Hvala Hvala ❤️❤️❤️

  2. hvala hvala hvala Vela.Posao zdravstvenog radnika ,pogotovo ko ga radi sa ljubavlju,eto moze doneti problem sebi ako ne primenjuje pravu zastitu …hvala hvala hvala

Ostavite odgovor