Prethodni život po Svetlećem Telu – Biljana Sredojević 22.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Biljane Sredojević:

jedan od predaka ove osobe je živeo na teritoriji Indije u 12.veku kao pomoćnik poznatog Sultana koji je imao neprocenljivo bogatstvo. Bio je zadužen za veoma odgovoran zadatak, a to je da isprobava svaku hranu koja je trebala da se dostavi Sultanu. Ako je hrana bila zaljučena bio je kažnjavan, ako nij bila dovoljno slana, bio je kažnjavan, ako je bilo manjka tećnosti … Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Biljane Sredojević:

Zelim da podelim sa vama moje iskustvo nakon kazivanja o mom predku po Svetlecem Telu.

13.2.20.
Jedan od predaka je ziveo u 12 veku u Indiji kao pomocnik poznatog Sultana, koji imao neprocenjivo bogatstvo. Bio je zaduzen za veoma odgovoran zadatak, a to je da isprobava svaku hranu koja je trebala da se dostavi Sultanu. Ako je hrana bila zaljucena on je bio kaznjavan, ako nije bila dovoljno slana bio je kaznjavan, ako je bilo manjak tecnosti, bio je kaznjavan. Za 5 g na njegovim ledjima bile su rane od bicovanja koje je dobijao u koliko Sultan nije bio zadovoljan. Jednog popodneva neko je stavio otrov koja Se spremala za Sultana. Pomocnik je probao istu tu hranu bez ikakvih posledica, dok je Sultan posle degustacije te iste hrane preminuo u najvecim mukama.
Od tog dana za njega je pocela istinska sloboda I vera da mu je sam Shiva pomogao. Preporuka da Se radi svakodnevno Shivina meditacija. 🙏🙏🙏❤️❤️❤️

Trebalo mi je bas dosta vremena da slozim neke stvari i mogu reci da se nisam bas dobro osecala ( sve se popelo)
Prvo da iznesem negativne stvari.
Nikad me Indija nije privacila, cak sam osecala veliku odbojnost. Godinama sam u mom okruzenju imala ljude koji su se bavili Yogom, Mantrama , mastali o poseti Indiji ili pricali o lepim iskustvima , naravno I meni govorili da probam i praktikujem kao I oni .To me je onako ( duboko unutar mene) pomeralo da sam ljutito govorila: ,,Da je Bog hteo da sve to radim rodila bi se u ovom zivotu u Indijia ne u Jugoslaviji”
Kao mala , (a mogu reci I sada, )imala sam odbojnost, kada me neko ponudi da nesto probam, iako me je majka naucila sve da jedem i nemam odbojnost prema hrani.
Postojali su periodi moga zivota gde mi je optuzba I nametanje odgovornosti za nesto sto nema veze sa mnom . Imala sam osecaj da je bio potreban krivac a to sam uvek bila ja . Nisam dobijala batine ali sam govorila u mome braku, ako se desi da tog trenutka odlazim I ne zelim da trpim. Kada sam kroz kazivanje sve ovo spoznala , pocelo je isceljivanje sto jos uvek traje.
Moje isceljenje po kazivanju Energetskog Oblaka je Shivina meditacija. Radila sam je I volim je. Osecam tamno plavu energiju I kako je sada intenzivnije radim osecam svakim danom sve jace I lepse.
Interesantno je da sam u poslednjih par meseci intenzivno tragala za posebnim nacinom ishrane tj. sta oseca moje telo, svaki Impuls sam pratila, da jedem, da ne jedem, da pijem samo cajeve I sokove , da jedem samo zivu hranu . Radila sam duzi period Detox meditacije iz februara 2019 za varenje I cistila sve sto sam jela I pila. Slucajnost ne ne nego poruka mog Svetleceg Tela sta je dobro za mene ❤️❤️❤️

I sta reci nego veliko HVALA za sve spoznaje, za svu podrsku, za svu ljubav , koju
sam dobijala, dobijam I koju cu dobijati.
Jer ja verujem svim ❤️ Stvaraocu, DE, svim pomagacima iz kosmosa, Robertu, LDR .
Ja verujem I neka bude volja njegova I sve sto radim , da bude u ime viseg cilja i dobrobit cele planete. Molim te Boze da moje misli budu u skladu sa tvojom voljom.
Hvala ti Boze, volim te Boze
Amin

HVALA SHIVA ❤️❤️❤️

Biljana Sredojević 22.02.2020.

13 komentara

 1. Hvala ti Biljana 🙏🙏

 2. Hvala Biljana na podeljenom iskustvu…

 3. Super Biljana, ipak kad tad, sve ispliva ono sto moramo saznati.hvala,hvala,hvala,hvala,hvala💖

 4. SvetlanaM2020

  Хвала, хвала, хвала, поздрав

 5. Hvala na podeljenom iskustvu jer svi smo povezani i imamo puno rada..

 6. Hvala draga Biljana za podeljeno iskustvo .Kakve neverovatne price i sudbine predaka ,mogli bi se snimati filmovi o njima.Samo malo nas probudjenih imamo sansu da spoznamo uzroke problema i neverovatnih nasih sudbina koje su posledica karmickih zaduzenja nasih predaka.Sada znamo da mi nismo krivi za to ali smo u situaciji da kroz nas duhovni rad i ciscenje ,sada zaustavimo prenos tih dugova na nase potomke.i da dozivimo , I sa aktivacijama koje nam daju nasa Svetleca tela ,poboljsamo kvalitet nasih zivota i iscelimo oboljenja i situacije koje su nastale kao posledica tih karmickih dugova…HVALA…HVALA…HVALA…HVALA…

 7. Hvala draga Biljana! Sva sam se naježila….
  ❤️😘

 8. Tanja Knežević

  Hvala 💖💖💖

 9. hvala hvala hvala…samo i dalje Biljana nastavite,to je Vas put,Vase Svetlece Telo Vas vodi onako kako je za Vas najbolje…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor