Prethodni život po Svetlećem Telu – Olivera Filipović 22.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Olivere Filipović:

Predak od Olivere Filipović je bila ljubavnica Španskog kralja, koji joj je obečao budučnost kao njegova buduća žena. To je uradio da bi je stoposto vezao za sebe i držao do kraja života kao svoju nesvestnu robinju. Promenio joj je volju, promenio joj je mišljenje i totalno uništio svoje ja… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Olivere Filipović:

Uh, uh, pogrešno spojene kockice kroz moj život se polako preslažu a stvorena uverenja od detinjstva do danas dobijaju drugu pozadinu.
Kada sam imala 3-4god.moji roditelji su se rastali zbog tatine bolesne ljubomore. Brak je zaključen više od strane maminih roditelja zbog dobrog tatinog materijalnog stanja. Doživela sam njihove svađe i tuče sa puno suza i vriske. Posle njihovog razlaza sam bila kod maminih roditelja tj. Bake.
U braku sam 36god.i “slučajno” sam zadržala svoje prezime. Nemamo dece pošto sam ja imala dosta veliki strah od potomstva, radije sam otišla na ab. Suprug me je u tome podržao, pošto je i on imao otpor.
Uvek je postojao strah, šta ako se raziđemo onda deca neće imati pravu porodicu-dosta pogrešnih programa sam stvorila u neznanju pa je vreme za veliko čišćenje-spremanje.
Postala sam svesna? Da je i moj predak po Svetleće telu a ne samo iskustva iz detinjstva doprineli tome da nemam decu.
Osvestila sam i to da je moja vezanost za supruga ublažena varijanta ali postoji. Pokušava da mi nametne svoje stavove kojima se u većini slučajeva usprotivim a dešava se da pokleknem njegovom(kontrolor-jadan ja) uticaju.
Dosta sam zatvorena i uvek novim osobama pristupam sa dozom nepoverenja jel se plašim da budem povređena.
Ostaje mi da koliko god mogu radim na čišćenju novo stvorenih karmičkih dugova u ovom životu i da predano radim aktivacije koje je prosledio Energetski Oblak preko Roberta da budem ono što jesam

“Želim da budem sve ono što sam ja, uz pomoć Duhovnih energija.”
“Želim da ostvarim istinsku slobodu i istinu, u bilo kojem odnosu sa bilo kojim okruženjem.”

Neizmerno sam zahvalna Energetskom Oblaku, Robertu, LDR, Stvaraocu, svim Svetlećim telima učesnika, mom Svetleće telu i mom poretku za iskustva.
Hvala, hvala, hvala, hvala, hvala.

Olivera Filipović 22.02.2020.

13 komentara

 1. Hvala Olivera na podeljenom iskustvu…vrlo potresno ali verujem da cete uz pomoc DE i Lepote Duhovnog Razvoja, uz pomoc svih alata koje ste dobili, uz pomoc svih ucesnika, jer svi smo povezani i svako ce svakome pomoci bar jedan mali delic, verujem da cete odahnuti, ziveti lakse i lepse…i biti ono sto zaista jeste Vi…❤❤❤

 2. Hvala Olivera na podeljenom iskustvu…Hvala, hvala, hvala…

 3. Draga Olivera, bez obzira sto je vasa prica pomalo potresna, ja sam ipak osjetila neku njeznost. I kako kazete da ste dosta zatvorena osoba, a sve ovo podijeliti sa nama, meni mami i suze od srece.
  Mislim da mi svi polako shvatamo da se nalazimo na mjestu gdje u sigurnom mozemo otvoriti nase duse. A mislim isto i to da nam je Robert tu mnogo pomogao.Jer je Robert bio prvi koji je to ucinio za nas.I zato sam jako zahvalna. Zbog toga i osjecam sve vas kao stvarnu moju duhovnu familiju, korak po korak.
  Jako sam srecna za vas Olivera i bice sve ok, jer smo na stazi istine. Samo naprijed. hvala,hvala,hvala….💖💖💖

 4. Хвала Вам, хвала, хвала, поздрав

 5. Hvala Olivera… puno toga čemo sada svi rešiti jez znamo i imamo alate kako da ubrzamo i sredimo svoje živote na najbolji mogući način. ♥

 6. Uh.uh.. kakavo potresno kazivanje ,i sudbina kao posledica karmickih dugova od predaka. Dok sam se ja borila da dobijem dete .isla na snimanja ,produvavana kanala,imala spontani patila i tugovalai.Moj ginekolog me tesio da postoje zene koje zatrudne pa imaju namerni pobacaj , jer ne zele da imaju detej ,ili se lece ,zatrudni zena pa se posvadjaju i zena se razvede i pobaci .Tada to nisam mogla da shvatim ,ali sada mi je jasno da su karmicki dugovi uzrok tih problema kod svih nas.Aktiviram Obruc Stvaraoca za karnicko ciscenje svih dugova i cvorova,kod svih ucesnika.Hvala Olivera sto si podelila ovo iskustvo ,znam da sada zalis sto si ostala bez deze i stvorila novi karmicki dug ali ces svojim duhovnim radom i ciscenjem sada osloboditi potomke po Svetlecem telu od tog duga..HVALA…HVALA…HVALA…HVALA…

 7. Jako sam sretna što ste osvijestili život vašeg Pretka. Pomalo mi je potresna Vaša priča, ali sa dobivenim aktivacijama sve će se razriješiti. Hvala na kazivanju! ❤️❤️❤️ Želim da sve moje misli i misli svih ljudi na planeti budu u skladu s voljom Stvaraoca!

 8. Hvala Olivera,hvala hvala hvala.Zamrsena situacija pretka po ST.Zamrsena situacija u roditeljskoj atmosferi i takva se prenela stotinama godina do danas,samo je trebalo aktivirati secanje i slika se prikaze.Hvala na ovoj isktenoj ispovesti…hvala hvala hvala.Nek se karmicki dugovi svih ucesnika LDR dematerijalizuju i postanu bezopasna cestica u kosmosu…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor