Prethodni život po Svetlećem Telu – Branka Ilić 29.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Branke Ilić:

Predak od ove osobe je bio Robertova blizanačka duša iz perioda Inka, gde su se vršili mnogobrojni obredi vezani za rituale žrtvovanja bogu Sunca, Bogu Meseca. Dva blizanca rođena od iste majke suprotnih polova su bili deo vladajuće garniture narodu Inka, i došli su do veoma visokih pozicija i uticaja vladajučoj garnituri. Njihova reć i njena reč su bili završni u svakom procesu, … Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Branke Ilić:

Iznenadan ostar bol u desnoj natkolenici nicim izazvan me je te srede ostavio kod kuce. Uvece cekam kazivanja i dok zamisljam Indiju, voz masinovodju cujem neke Inke blizance ne sanjajuci da se sve to odnosi na mene. I kao kod vecine sok, i ostala bez komentara. Tek sutradan sam smogla snage da ponovo preslusan i to nekoliko puta..Kao i vecinu mene je Robert privukao svojim prenosom znanja jednostavnoscu u ophodjenju i blagim humorom koji je i meni svojstven. Pomena blizanaca me je podsetila da od detinjstva tezim da uvek budem u dvoje, drugarica, decko, muz. Za mene je to uvek celina a ne samo ja. Gledajuci reportaze o Juznoj Americi sa nepristupacnim zelenim brdima ambisima ogolelim stenama od jakih vetrova osecala sam u isto vreme privlacnost ali i jezu. Lama je moja omiljena zivotinja jer je razlicita od svih. Od mladostisu me privlacile o paranormalnom, misticnom, ali se tada o tome malo govorilo i to sapatom.

Pravo otkrovenje je bio casopis *Trece oko* zbog koga su me zadirkivali i ukucani i prijatelji. Cesto sam kroz snove dobijala informacije pa je i jadan uspesan brak tako sklopljen. Uvek sam osecala veliku odgovornost u skoli I na poslu radu sa pacijentima. Ali mi je donosenje licnih odluka vec islo teze pa sam cesto odugovlacila ne bi li se nesto desilo i odlucilo mesto mene. I uvek sam imala osecaj da treba da oduzim neki dug pa sam prihvatala neke odnose koji su me povredjivali.

Veliku odbojnost osecam prema ritualima zrtvovanja naravno gledajuci na filmu..Scene mucenja pogotovu nevinih ljudi me potresu kao da sam ja zrtva. Sebe nisam nikad videla kao lidera i ne volim da se o meni prica javno. Uvek sam volela da budem u senci. Sada znam da je sve to proslo moje Svetlece telo i da su stvoreni veliki karmicki dugovi. Zahvalna sam mom Svetlecem telu, Duhovnim energijama na ovom osvescivanju, sestri bliznakinji i mnogima medju vama jer smo svi povezani

Branka Ilić 29.02.2020.

7 komentara

  1. Hvala Branka, neverovatno a istinito 😍 Baš smo slične Dušice uu LDR..Hvala, hvala, hvala ❤❤❤

  2. Tanja Knežević

    Hvala 💖💖💖

  3. Hvala Branka.Kazivanje Roberta o vasim zivotima i onome sto ste vi po Svetlecem Telu cinili,je bilo za mene bas jedan”malj”u glavi.Hvala za kazivanje i mogucnost da cistimo i razresavamo karmicke cvorove…hvala hvala hvala

  4. Hvala Branka..lepo iskustvo i…. da… svi smo mi povezani…energija nas vežu, spajaju i razvijaju..♥♥♥

Ostavite odgovor