Prethodni život po Svetlećem Telu – Lidija Minovska 29.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Lidije Minovske:

ova osoba je imala pretke na teritoriji današnje Ukrajine i bila je veoma uspešan cirkuzant, konkretno klaun koji je voleo da zabavlja najviše decu. To je uspešno radio svakoga dana, imao je velike obožaoce širom zemlje gde su izvodili svoju predstavu. Želja potajna mu je bila, da bude i poznati akrobata koji će se proslaviti na radu na trapezu… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Lidije Minovske:

Kazivanje o mom pretku po Svetlecem telu
Ova osoba je imala pretke na teritorii danasnje Ukraine i bila je veoma uspesan cirkuzant konkretno Klovn koi je voleo da zabavlja najvise decu. To je uspesno radio svakog dana. Imao je velike obozavaoce sirom zemlje gde su izvodili
svoju pretstavu. Zelja potajna mu je bila da bude poznati akrobata koi ce se proslaviti na radu na trapezu. Krisom je jedne noci pokusao da imitira tada poznate akrobate ali je zbog neuvezbanosti pao i na licu mesta preminuo. U tom padu ostao je veciti strah od visine i nemoci da se bilo sta uradi.

Kada sam cula kazivanje o mom pretku nisam znala sta treba da osvestim jer strah od visine nemam. Sledeceg dana sam se videla sa Liljanom Milcevskom Doncevom i ispricala mi je njen dozivljaj o mom pretku. Nikada nije volela klovnove ni u cirkusu ni lutke. Ceo zivot ima strah od njih. Kada je bilo isceljivanje sa ST njoj su se ukocile noge i nije mogla da ih pomeri.
Kroz pricu poceli su da dolaze slike i objasnjenja. Kad je moj predak otisao usred noci na trapez ona je bila devojcica od 3-4 godina i posla je za njim, a da on nije znao.
Kada je padao pogledi su im se sreli i strah koi su osetili u tom momentu preneo se i na ovaj.
Ona je osvestila svoj strah od klovnova.

Ja sam shvatila zasto kad sam u blizini dece imam osecaj da mogu da ih povredim pa retko kad uzmem neko u ruke (zadnja slika mog pretka dok je padao je bila bol i strah u ocima deteta koi ga je videlo)
Strah od visine nemam ali imam od dubine.
Kad prelazim most, kad silazim niz stepenice uvek mi se javi neki grc u stomaku i strah da se
ne skotrljam.
Zahvalna sam Robertu, DE i celom kosmosu
za sve sto dobijamo.
HvalaHvalaHvala

Lidija Minovska 29.02.2020.

5 komentara

  1. Blagodaram, blagodaram, blagodaram ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  2. Wow koja povezanost dusa. Hvala Lidija,hvala,hvala….💖💖💖

  3. Hvala, hvala Lido, divno kazivanje i povezivanje…U prvi mah skoro svi budemo zatečeni, jer ne očekujemo ovako čudne stvari!! Hvala ❤️❤️❤️

  4. hvala hvala hvala…Niko u ovom zivotu nije slucajno na LDR jer su svi nasi preci u nekom momentu bili u nekakvim vezama.Zato je i dato da svi sve karmicke dugove cistimo…hvala nasim precima,hvala nasim ST,hvala DE,hvala Robertu,hvala svim ucesnicima februarskog paketa da zajedno pomognemo svakome i celoj planeti…hvala hvala hvala.Bog je LJubav.LJubav je BOg/…hvala hvala hvala

Ostavite odgovor