Prethodni život po Svetlećem Telu – Ljubinka Janošević 14.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Ljubinke Janošević:

jedan od predaka Ljubinke Janošević je bio rudar na teritoriji Južne Amerike, konkretno Čila. Svi njegovi preci za koje je znao su se bavili rudarstvom i veči deo života proveli pod zemljom. Niko od članova porodice nije živeo duže od 40 godina, jer su problemi sa plučima, depresijom, mrakom bili konstantni… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Ljubinke Janošević:

Zivot, a narocito kraj zivota mog predka po svetlecem telu ima ogroman uticaj na ceo moj zivot. Jos kao dete sam imala periode dubokog “neraspolozenja”. Nisam znala zbog cega je to dolazilo, cak ni roditeljima nisam se zalila, cutke sam to podnosila, ali je bilo vrlo neprijatno.
A onda je to prestalo da bi se pojavilo nesto drugo posle 30 godina kad sam se preselila u Ameriku I pocela na radim u Njujorku. Putovanje na posao podzemnom zeljeznicom nije bio problem u pocetku a nakon prvog zastoja u tunelu pocela sam da se nelagodno osecam. Nabavila sam malu bater lampu koju sam uvek sa sobom nosila u tasni, cak I danas kad ne putujem podzemnom zeljeznicom ta lampa je sa mnom. I drugi strahovi su prisutni kod mene. Bojim se da budem sama, koristim stepenice da bih izbegla lift, ne volim prostorije bez prozora a o mracnim prostorijama da I ne govorim. U sobi gde spavam ne koristim zavese za zamracivanje. U svakom trenutku “moram” da budem svesna gde sam, inace me hvata panika.
Kad se moj muz razboleo 2003 godine, koristio je tokom noci aparat za pluca koji bi me probudio a ja onda nisam mogla zaspati po nekoliko sati. Tad sam jos radila, pa sam se zbog nespavanja ubrzo razbolela od teske depresije. Koristila sam lekove jedno vreme I prestala. Medjutim, cim bi naisla neka stresna situacija morala sam ici kod doktora po “lekove”. Citala sam o svim nezeljenim posledicama koje ti lekovi ostavljaju za sobom pa sam trazila druge nacine da prevazidjem depresiju. Pronasla sam neke biljne preparate I koristila ih jedno vreme, a onda je dosao oktobar 2019 Lepota Duhovnosti sa Muzikom za dusu I telo. Mantru “O mani padme hum” slusam svakodnevno a kad je Robert postavio pripremu za Inicijaciju Svete Trojice 1 stepen pocela sam da je koristim takodje. Rezultat koriscenja ova 2 alata mi je pomogao da prestan da uzimam I biljne preparate. Ne mogu vam opisati koliko me ovo cini srecnom.
Tu nije kraj. Moj siroti predak rudar mi je ostavio i problem sa plucima. Uvek sam sebe videla kao zdravu osobu I sada sebe vidim tako I pored problema sa kojima se borim. Problem sa plucima se pojavio prvi put pre 15 godina. Bio je kraj januara, temperature oko -10 stepeni C, vrlo hladna zima. Sa koleginicom sam izasla da prosetam posle rucka. Raspricale smo se kao da se nismo videle godinama. “Nagutale” smo se tog hladnog vazduha I ubrzo sam se ja razbolela a koleginici nista. Dva meseca sam kasljala, dojadila sam I mojim ukucanima I onima na poslu. Nikakvi lekovi ni sirupi za kasalj nisu pomagali. Spasao me je jedan doctor Kinez sa akupunkturom. Od tad skoro svake godine ja dobijam taj isti problem sa plucima. Nema kijavice, ni glavobolje, samo suvi kasalj I hladnoca u plucima I traje minimum mesec dana. Problem se javio I ove godine I ako je zima neuobicajeno blaga.
Ali ove godine desilo se pravo, pravcato cudo. Problem sa plucima je trajao 3 dana. Prvi dan kad sam osetila hladnocu u plucima pocela sam da koristim aktivacije za detoksifikaciju pluca. Detaljno sam se pridrzava svih upustava koje nam je Robert preneo na radionici 2-og februara 2019 godine. Sta da Kazem na sve ovo, osim neizmerno HVALA, HVALA, HVALA… Stvaraocu, D.E.
Energetskom Oblaku, Robertu I svim ucesnicima radionica. Veliko HVALA mom predku rudaru da nije bilo problema ne bih trazila I nasla resenja za njih .Neka nas Bog blagoslovi sve.
Zelim da moje I misli svih ljudi na planeti budu u skladu sa voljom Stvaraoca. Ljubav je Bog, Bog je ljubav. Neka ljubav izbrise sve moje strahove. Neka ljubav otkloni sve devijacije iz proslosti. Sa ovakvim alatima I Bozijom pomoci, duboko verujem da se svi problem mogu resiti. Hvala, hvala, hvala……

Ljubinka Janošević 14.02.2020.

13 komentara

  1. Hvala Hvala Hvala 😀💝💖💝🍀🍀🍀😀

  2. Hvala Ljubinka na tom lepom iskustvu ♥

  3. Hvala za podeljeno iskustvo.Lepo je sto si osvestila karmicke uzroke problema u sadasnjem zivotu.Neka ljubav otpusti sve devijacije u proslosti.

  4. Hvala Ljubinka.Hvala DE koje su bas kriticnog pretka izabrali.Hvala za mogucnost da to ocistimo i resimo onako kako je najbolje za nas.Hvala hvala hvala

  5. Snezana Dobrosavljevic

    Hvala,,Hvala,Hvala na ovako divnom iskustvu…

  6. Hvala, hvala, hvala sestrice na podeljenom iskustvu 🙏❤️🙏 Tako je sve povezano a molimo se da bude i razvezano 🙏🙏🙏 Bog je ljubav, ljubav je Bog 🙏 Hvala svima za sve blagoslove ❤🌎❤

  7. Hvala Lubinka .Prekrasno napisano iskustvo.Kad sam citala osetila sam i ja tuga.Puno slicnih stvari sam dozivela u mom zivotu.Sad je sve drugacije i sve ima svoju smislu. Hvala hvala hvala hvala hvala hvala..

  8. Hvala,hvala,hvala vam Ljubinka za optimizam….💖

Ostavite odgovor