Prethodni život po Svetlećem Telu – Radmila Vlaičević 14.02.2020.

Kazivanje Energetskog Oblaka za Svetleće Telo Radmile Vlaičević:

predak od ove osobe je bio jedan od sportista počecima košarkaške igre gde je u to svoje interesovanje pronašao svrhu svog života. Lopta mu je bila meditacija, aktivnost, smirenje, ljubav, razvoj, energija… Ostatak kazivanja možete čuti u Februarskim radionicama „Moć Tišine“…..

Iskustvo Radmile Vlaičević:

Ljep pozdrav za sve na putu Svetih Znanja💞LDR💞
Podijelicu svoje iskustvo sa radinica Razgovori sa Svjetlecim tijelima.
Za radionicu na kojoj je izneseno kazivanje o mom Svjetecem tijelu sam znala, no nisam se ukljucila na vrijeme pocetka (DE znaju kako je najbolje) negdje oko 18:20 se sjetim i ukljucim. U toku je kazivanje jednog od ucesnika radionice medutim ne cujem ko i slab internet pa refresujem. Dok se opet sve spoji i ukljuci predhodna kazivanja zavrse i Robert izgovara ime Radmila i nekako iz djelova prezime (valjda da ja shvatim). O sva se pretvorim u uho.
Kazivanje prepricavam kratko.
Predak ove osobe je bio sportista bavio se kosarkom (tu mi klikne kosarka ). Povrijedio je nogu i nije mogao nastaviti sa igranjem. Umro je od tuge u 34 godini.
dobijem molbu NEKA LJUBAV RASTOPI SVE MOJE STRAHOVE , TUGE I VEZANOST ZA MATERIJU.
Sada mi je jasno zasto sam jos u osnovnoj skoli tako igrala kosarku. Kada smo na casu fizickog imali kosarku to je bio poseban dozivljaj. Tako dobro sam igrala i tako se dobro osjecala, da sad znam taj osjecaj. Cekala sam kad cemo opet igrati, to iscekivanje i sad mogu osjetit, no nismo.
Napisala sam pjesmu o velikoj ljubavi koja se prekida zbog povrede noge (ujed zmije).
Do 34 godine me pratilo nesto kao strah da cu zivjeli samo 33 g. (mislila sam to je kao Isus posto ga volim, o da nije ljudskih znaja mozda bih tad se zapitala odkud taj osjecaj. Kad sam napunila 34 strah je nestao.
Kao mlada sam cesto dobijala napade tuge i samo se osamim i kroz plac i samocu oslobađam se.
Moja vrlo draga osoba trenira kosarku iako po meni nije talenat (a mozda je bas ja kocim). Ipak donosi medalje.
Sto se tice sporta nista ne pratim do finala, e tu kad ostane sam vrh se ukljucim sa navijanjem. A sad znam i kako mi najbolje prija – Zelim da moje misli i misli svih ljudi na planeti budu u skladu sa voljom Stvaraoca💜
Iz kazivanja o mom Svetecem tijelu sam osvijestila nekoliko vrlo vaznih uvida, koji su mi bili ,,pod nosom” a nikako ih spoznati.
Hvala svim Svjetlecim Tijelima 💜💞
Posle izlaganja o mom Svjetlecem tijelu ubrzo se i veza prekinula. Valjda je trebalo samo to da cujem tada.
Voli vas Radmila 💞💞💞💞💞💞

Radmila Vlaičević 14.02.2020.

8 komentara

  1. Divno Hvala Hvala Hvala 💖💝💖🌎💝💖💝🎁🎁🎁

  2. Hvala Radmila.Zaista zivoti nasih predaka uticu neverovatno na nasu sadasnjost.Zato,hvala DE hvala Robertu,hvala svima vama koji zajedno cistimo karmicke cvorove.Imamo alat,pa jedino uz koriscenje svega dobijenog da bar nesto bolju planetu ostavimo nasim potomcima.hvala hvala hvala

  3. Snezana Dobrosavljevic

    Hvala Radmila za iskusvo…Hvala,Hvala,Hvala…

  4. Hvala Radmila.Neka moje misli i misli svih ludi na planeti budu u skladu sa volju STVARAOC..HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA HVALA..

Ostavite odgovor