Iskustva ljudi sa Svetim Znanjima

ISKUSTVA 2021 - Kliknuti ovde za više informacija

ISKUSTVA 2021 - Kliknuti ovde za više informacija

ISKUSTVA 2020 - Kliknuti ovde za više informacija

ISKUSTVA 2020 - Kliknuti ovde za više informacija

ISKUSTVA 2019 - Kliknuti ovde za više informacija

ISKUSTVA 2019 - Kliknuti ovde za više informacija

ISKUSTVA 2018 - Kliknuti ovde za više informacija

ISKUSTVA 2018 - Kliknuti ovde za više informacija

 

 

7 komentara

 1. Zoran Vranjković

  P.S.

  Sadašnja Galaktička Promjena završava oko 2100-te godine,pa imate vremena za brz napredak koliko hoćete………za one koji “ne uspiju”( na kraju krajeva ne postoji takvo nešto kao tzv. neuspjeh – samo ovladavanje vještinom življenja,neko brže,neko sporije)….oni nastavljaju uobičajenim tempom napredovanja,u skladu sa potrebama svoje Duše, a po Volji Stvaraoca…..to je posebna oblast…..o tom potom….

  Hvala na razumijevanju i još jednom veliki Pozdrav Maratoncima…….samo opušteno……

  • Zoran Vranjković

   P.P.S.

   Zaboravio sam reći…….iskoristiti vreme u kojem živimo ne znači da budete spremni za Raj,već je dovoljno prebaciti se na slijedeću,višu Dimenziju Svjesnosti na koju se Promjena odnosi,a majka Zemlja je “objeručke”podržava…..oni koji mogu više i bolje,kažem,samo napred……

 2. Zoran Vranjković

  UPOZNAJ SEBE KAO BOGA, A BOGA SAMOGA KAO SVOJ VLASTITI IDENTITET…

  Reći nije isto što i razumjeti…razumjeti Prirodu Boga,nije isto što i predočiti Boga….predodžba Boga nije isto što i percepcija Boga…..percepcija Boga nije isto što i doživjeti Boga……doživjeti Boga nije isto što i postati Bogoostvarenim. Ostvariti Boga znači postati Bogom,jer ti si sam Božanska Priroda,vječni Bog…..

  Da bi Boga učinio živućim i osjetnim,moraš uzdignuti svoju svijest i u poniznosti srca svog sebe Bogom obznaniti………svaki oblik straha,neznanja i dogmi mora biti izbrisan…..nije dovoljno biti samo sjedinjen s Bogom,moraš misliti i znati da si Bog u stvarnosti,Ja Jesam koji Jesam Prisutnost….

  To je božanska znanost tvojeg postojanja…..ako se s Bogom sjedinimo,nama ništa nije nemoguće….ne samo da imamo sve ono što Otac ima,mi smo i sve ono što On Jest….mi smo Trojstvo,Krist-čovjek,Krist Božji,Duh Sveti,sve troje u Jednom,istinska Božanska priroda……Ja Jesam koji Jesam Prisutnost….

  Božanske Energije nastavljaju i kažu,a ovo posebno vredi za ljude u današnjem vremenu :

  Ne dopustite da vašim emocijama,vašim misaonim bićem,životom,manipuliraju entiteti i bića,učitelji i učenja,dogme,svjetonazori,stavovi i mišljenja,ne dopustite da vam oduzmu Božanski Identitet,vlastitu Volju,vaše Kraljevstvo,Slavu i Moć……

  – Božanske Energije –

  P.S.

  U Ime Oca,Sina i Svetoga Duha,neka je Vječna Slava i Hvala Ocu našemu Svemogućem,svim Božanskim,Duhovnim Energijama i svim Onima koji rade i žive u sadejstvu sa istima…..beskrajno Hvala na Porukama i Milosti koju izlijevate na Planetu i sva živa bića na njoj……
  Hvala na svemu meni znanom i još više neznanom……za ono što je bilo,jest i bit će……

  U ime svekolikog Čovječanstva,

  Zoran Vranjković

  • Zoran Vranjković

   ……i evo,Nebesa mi ne daju mira….haha,da se malo našalim…..

   VJERUJ ISTINI SVOGA SRCA

   Ne vjeruj zato što je to mudrac rekao,
   Ne vjeruj zato što je to uobičajeno mišljenje,
   Ne vjeruj zato što je to zapisano,
   Ne vjeruj zato što je to prorečeno,
   Ne vjeruj zato što neko drugi to vjeruje.
   Ali vjeruj sam onome što si sam prosudio da je istina…..

   Svjetlosni pozdrav,
   snagom Volje,Moći i Ljubavi

   – Božanske i Duhovne Energije –

   Moja opaska:

   AMEN!

 3. Zoran Vranjković

  ………i evo BLAGOSLOVE Vam daju Sveti Vasilije Ostroški,Energetski Oblak,Sveta Trojica i ostali,da ih ne navodim,jer ih je jako puno………razne SVIJESTI i ENERGETSKI CENTRI………i na kraju….uz sveopći BLAGOSLOV STVARAOCA lično……..

  HVALA,HVALA,HVALA………………………

 4. Zoran Vranjković

  …….to je bilo “glavno jelo”,sada ćemo poslužiti “desert”…i privesti “duhovnu večeru” kraju……haha…..

  PORUKA – BILJEŠKA VRHOVNE SKUPŠTINE…

  Na Vašem Planetu povezanom na mehanizam Savjesti u ovom trenutku,svaki će pojedinac pomagati u skladu s Moći Svjetla svoje Svijesti i Esenciji i svojim radom,Univerzumskom Poretku Božanskog Plana i Čovječanstvu u ovom Programu napretka Završnog Doba……iskrenim ljudima pomaže njihov Prijatelj Zaštitnik i Svijestima koje su povezane na Plan pružuju se Ruke Pomoći Plana.
  I njihove Savjesti ih informiraju o njihovim Misijama kojima su zaduženi.Poredak i Uređenje čitavog Kosmosa su uvijek bili usmjereni prema dobrom,lijepom i ispravnom,takvim tempom funkcioniranja.Nijedna Moć ne može spriječiti POREDAK GOSPODA,djelovanje Sistema…….vrijeme je najveći Učitelj,ono Vam pomaže shvatiti Istine…..neka je Ljubav Božja s Vama….

  Komentar:

  Ova bi se Poruka,između ostalog,mogla odnositi na Roberta i na SVE nas,svakog ponaosob,ovisno o našem stanju Svijesti i Svijesti o našim Misijama,kako je gore izrečeno…..naravno,Poruka je općeplanetarna,ali ja je navodim u kontekstu LDR-a,kao polju primjene Plana…..

  Toliko za sada,
  Lp,
  Z.V.

 5. Zoran Vranjković

  Fusnota:
  * “…opijati se Vinom Besmrtnosti……”…..ne znači opijati vanjsko uz upotrebu stimulativnih sredstava,već “opijati”Unutrašnje,Božanskim Nektarom Ljubavi,Strasti i Spoznaje…..u širem smislu značenje se odnosi na sve Duhovne prakse i činove koje pobuđuju Božansko u Čovjeku,alias Duši kao takvoj….